Smålands Gilles sommarresa 22-23 augusti 2020

http://runtvattern.se/historik/
Bästa Systrar och Bröder!

Vi smålänningar tycker om att resa. Vi tänker då inte på emigranterna, som gav sig av västerut för ett sekel sedan. Men vi i Smålands gille har i många år anordnat en resa för att vi medlemmar ska få ha det lite trevligt tillsammans. Resmålet har förstås oftast varit Småland, men ibland har vi också passat på att bekanta oss med grannarna. I år är det ett sådant år.

Resan är tänkt att äga rum 22-23 augusti. Vi reser med buss och har förmånen att samarbeta med Thomas Touring med gedigen erfarenhet av att ordna resor. Förra året hade vi en endagsresa, i år går resan över två dagar. På så sätt behöver vi inte tänka på att komma tillbaka hem samma kväll, och hinner vi se mer av de landskap vi far genom. Vi inkvarteras på ett bra och prisvärt hotell.

I år blir det Vättern runt, tre landskap men alltid med denna fantastiska klarvattenssjö i närheten. Programmet är inte helt klart och syftet med detta utskick är att undersöka hur stort intresset är för en gemensam resa. Kostnaden beror på hur många vi blir, och inbegriper middag, två luncher och flera kafferaster. När vi vet intresset skickar vi ut mer detaljer om resan.
Priset är ännu inte klart men kan beräknas bli omkring 2400-2500 kr.

Anmälan om intresse senast 15 april till Marianne Lindgren

Anmälan är inte bindande.

E-post: lindgrenmarianne77@gmail.com