Sommarresa 2021, 21-22/8

https://runtvattern.se/historik/
Källa: https://runtvattern.se/historik/
Bästa Systrar och Bröder!

I denna turbulenta tid ser vi framåt och hoppas att vi kan ha en resa tillsammans. Vi börjar i alla fall planera och får se hur det går. För visst vill vi träffas.

I många år har vi i Smålands gille anordnat en resa för att vi medlemmar ska få ha det lite trevligt tillsammans. Resmålet har förstås oftast varit Småland, men ibland har vi hälsat på grannarna. I år är det ett sådant år.

Vi reser med buss och har förmånen att samarbeta med Thomas Norberg med gedigen erfarenhet av att ordna resor. Förra resan 2019 var en endagsresa, i år går resan över två dagar. På så sätt behöver vi inte tänka på att komma tillbaka hem samma kväll, och hinner se mer av de landskap vi far genom.

I år blir det Vättern runt i tre landskap, med närhet till denna fantastiska klarvattensjö. Programmet är inte helt klart och syftet med detta utskick är att undersöka hur stort intresset är för en gemensam resa. Kostnaden beror på hur många vi blir, och inbegriper resa, inkvartering på ett bra och prisvärt hotell och måltider. När vi vet hur stort intresset är skickar vi mer detaljer om resan.
 
Som alla förstår måste vi dock vara beredda på att resan kanske inte blir av med hänsyn tagen till det allmänna smittoläget. Intresseanmälan är inte bindande. Priset beräknas komma att hamna på runt 2 500 kr.

Anmälan om intresse senast 15 april till Marianne Lindgren, E-post: lindgrenmarianne77@gmail.com

eller per post, Marianne Lindgren, Tenorgatan 14 421 38 V Frölunda, Tel: 0706 45 07 22