Smålands Gille Wendelsberg 25 maj

Gillessystrar och Gillesbröder!

Välkomna till en promenad i Wendelsberg i Mölnlycke. Det blir en motionsvandring med lite information om Wendelsberg och om parken.

Några systrar och bröder promenerade här under ledning av Allan Andersson den 11 november 2020. Det slog oss då att en vandring i maj när lövskogen är som vackrast skulle kunna bli en fin upplevelse.

Vi träffas tisdagen den 25 maj klockan 14.00 på parkeringen som finns i anslutning till Folkhögskolan. På en, om vädret är på vår sida, solig plats blir det en rast där man kan inta medhavd fika.

Eftersom kollektiva färdmedel ska undvikas nu i coronatider är det bil som gäller till Wendelsberg, Oskar Lundgrens väg, Mölnlycke.

Med bil från Göteborg (för de som inte har GPS): ta av Mölnlyckemotet, håll vänster i första rondellen därefter, passera rakt fram i nästa och håll sedan höger i rondellen som för ner i Allén. Första avtaget till vänster, Wendelsvägen, för fram till folkhögskolans port och Oskar Lundgrens väg

Bil från Mölndal: Kör genom Mölnlycke Centrum upp Allén till Kyrkvägen, sväng denna till höger och kör rakt fram och man kommer då rakt till infartsporten till Wendelsberg.

(En karta med denna väg inritad finns till höger)

Anmälan till Allan Andersson på telefon 0708-981333, SMS eller mail: ega.andersson@telia.com

Nu hoppas vi på bra väder!

Smålands Gilles Programgrupp